Actualitat

Xerrada sobre la problemàtica dels drets d’autor

07/06/2010

L’APdC organitza una xerrada sobre la problemàtica dels drets d’autor que tindrà lloc el proper dimecres 16 de juny a les 18:30h a Exgae (C/ Sant Pau 58 Baixos) i està oberta a tots els professionals de la dansa i de les arts escèniques.

La xerrada estarà a càrrec de Simona Levi (membre d’Exgae, artista, directora del centre d’agitació cultural Conservas, i d’ IN MOTION) i Eva Blanco Aymerich i Josep Jover Padró (advocats i auditors).

La primera part de la sessió es dedicarà a donar eines per entendre la problemàtica dels drets d’autor. De manera molt senzilla, s’abordaran nocions de: drets moral i patrimonial; com protegir les nostres creacions; llicencies; entitats de gestió,… per a què els artistes i els professionals de les arts escèniques entenguin la situació i tinguin eines per a gestionar els seus drets d’autor.

Hi haurà una segona part especialment dirigida a les escoles, amb l’objectiu de fer un recull d’experiències i de buscar vies de solució a la problemàtica existent entre els nostres col·lectius i l’SGAE i altres entitats de gestió de drets d’autor.

L’entrada és gratuïta. Cal confirmar assistència a projectes@dansacat.org

Quan?
Dimecres 16 de juny 18:30-21h.
On?
Exgae c/ Sant Pau 58 Bajos de Barcelona (Metro: Liceu)