Actualitat

Xerrada-debat sobre les condicions laborals del sector de la dansa

06/10/2010

L’APdC organitza una xerrada-debat sobre l’estat actual de les condicions laborals del sector de la dansa després de la suspensió del Pacte laboral. La trobada, oberta a tothom, tindrà lloc el proper divendres 15 d’octubre a les 18 hores a La Caldera (C/ Torrent d’en Vidalet, 43). Comptarà amb la intervenció de Xavier Martínez (membre de la junta de l’APdC) i Tracy Sirés (gerent de l’APdC).

Com ja hem comunicat via e-mail, al mes de juliol el Pacte laboral va quedar suspès per falta d’acord amb l’Associació de Companyies, i des de l’APdC us volem explicar com va ser tot el procés, i aclarir qualsevol dubte que tingueu. D’altra banda, us donarem un document amb les taules salarials, que hem elaborat davant d’aquesta nova situació, perquè us serveixin de referència.

També us explicarem les perspectives de futur i les accions que estem duent a terme en l’àrea sindical, i obrirem debat per tal que pugueu fer totes les aportacions que vulgueu.

Ens agradaria molt comptar amb la teva presència i opinió. Pensem que és un tema clau que afecta a tot el sector, i estem segurs que hi tens coses a dir.

T’esperem!

Confirma la teva assistència enviant un e-mail a: info@dansacat.org

Dia: divendres 15 d’octubre
Hora: 18 hores
Lloc: La Caldera (C/ Torrent d’en Vidalet, 43)
Metro Joanic (L4) o Fontana (L3)