Actualitat

Xavier Martínez, nou president de l’APdC

01/03/2011· La nova junta està formada per 8 professionals de la dansa de diferents àmbits

La nova Junta Directiva de l’APdC pel període 2011-2014 estarà encapçala pel fins ara vocal Xavier Martínez, que substituirà a Jordi Cortés, president des de 2008. Anna Sánchez serà la nova vicepresidenta i substituirà en el càrrec a Toni Cots.

La fins ara vocal Mercè Recacha passarà a ser secretària en substitució d’Anna Roblas, i Pilar López serà la nova tresorera enlloc d’Anne Morin.

Jordi Cortés passarà a ser vocal, junt amb Livio Panieri, Cecilia Colacrai i Sebastián García Ferro, que s’incorporen per primera vegada a la junta, i substitueixen als anteriors vocals com Beatriu Daniel, que deixà de formar part de la junta.

Trobareu més informació sobre els nous membres de junta a: www.dansacat.org/quisom/3

El programa de la nova junta estableix unes directrius continuistes respecte les mantingudes en el període anterior. Les línies de treball ja definides proporcionen un marc vàlid per a encabir els reptes dels propers tres anys. Les àrees de treball seguiran sent: polítiques sindicals; polítiques culturals; polítiques educatives; desenvolupament professional; i comunicació i projectes culturals.

La base d’aquest programa és aconseguir que l’APdC assoleixi el grau màxim de representativitat del sector de la dansa a Catalunya. Amb aquest objectiu inicial es plantejaran les accions que es considerin adequades per tal d’incidir en la identificació del màxim nombre d’àmbits professionals de la dansa amb la tasca projectada. El primer pas per aconseguir-ho ha estat la configuració d’un equip de junta heterogeni en el qual es manifesten diferents sensibilitats vers el sector i es veuen representats molts dels seus àmbits d’acció.

Es farà un esforç per fer més visible el posicionament de l’APdC i, sobretot, per a què la seva construcció sigui una tasca col·lectiva en què el soci estigui present i hi contribueixi de manera activa. Es potenciarà, per tant, la creació de comissions de treball amb la presència dels socis; la generació de debat per recollir la seva veu; la comunicació de les accions realitzades, dels seus processos i del posicionament en què es fonamenten i, per últim, es potenciarà la determinació d’un entorn participatiu, obert i transparent que generi confiança i incentivi la participació col·lectiva.
Llegir el programa

El recompte vots va tenir lloc ahir 28 de febrer a les 18.30h durant l’Assemblea extraordinària duta a terme a la seu de l’APdC. El recompte va estar a càrrec dels socis: Xevi Dorca, Anne Morin i Anna Roblas.

Recompte de vots a la seu de l’APdC