Actualitat

Vull entendre-ho! Claus per comprendre la contractació laboral en dansa: contractes i nòmines

09/11/2018
En qualsevol relació laboral és molt important entendre el contingut d’un contracte i d’una nòmina. Però en el sector de la dansa, tant intermitent i vinculat a un règim especial, la cosa es complica.
Quan és vàlid estar contractat laboralment i quan ser autònom? Què ha d’incloure el contracte que t’ofereixen com a ballarí/ina professional? Entens tots els conceptes de la teva nòmina? Com pots saber si és correcta
El dijous 29 de novembre l’advocada Ana Blajot ens donarà eines per resoldre tots aquests dubtes a la Caldera Les Corts.

 

Informació pràctica

Quan: 29 de novembre
Horari: de 16.30h a 18h
On: La Caldera Les Corts
Destinataris: Ballarin/es i tots els professionals de la dansa interessats en els temes tractats. 

Sessió gratuïta per a socis i sòcies de l’APdC. 5 euros per a la resta.
Places limitades! Inscripcions a través d’aquest formulari.

 

Sobre Ana Blajot

Advocada a Blasco i Sellarés, va començar a exercir el 1997, especialitzada en dret laboral i centrada en el sector de les arts escèniques. Entre les gestions que du a terme, destaca la consultoria en innovació i tecnologia, comerç electrònic i protecció de dades, contractes de blindatge i negociació amb directius, relacions mercantils i societàries, contractes de patrocini i de producció. Dedica part del seu temps a fundacions i associacions. La música, la dansa, els autors i traductors, la cooperació, l’educació, el desenvolupament personal, la joventut i l’assistència social, són alguns dels tipus d’entitats amb què sol col·laborar.