Actualitat

Vols una entrada doble per a veure Ygor Yebra i el Ballet Nacional de Sofia al Centre Cultural Terrassa?

02/11/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Igor Yebra i el Ballet Nacional de Sofia, dissabte 19 de novembre a les 20h, al Centre Cultural Terrassa.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimecres 16 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dimecres 16 de novembre  a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara 340, Terrassa). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle
El Ballet del Teatre de l’Òpera de Sofia presenta ‘Zorba, el grec’, una de les principals obres del seu repertori, amb Igor Yebra com a estrella invitada.

IGOR YEBRA. Aquesta és la primera vegada que l’artista de Bilbao, principal figura del Ballet de l’Òpera de Burdeus, interpreta el paper de Zorba en aquesta composició.Yebra pertany a una exitosa generació de ballarins que van estudiar a l’escola de Víctor Ullate. Es va graduar amb matrícula d’honor en el Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid. Arrossega una gran carrera internacional i en solitari que l’ha portat a actuar a companyies com l’Australian Ballet, el Ballet Nacional de Cuba i el Ballet Argentí de Julio Bocca.

BALLET NACIONAL DE SOFIA. En els seus gairebé 90 anys d’història, el Ballet Nacional de Sofia ha aconseguit nombrosos èxits reconeguts arreu del món. Des dels seus inicis ha buscat la fusió entre l’escola clàssica russa i l’expressivitat de la dansa alemanya desenvolupant el repertori clàssic i creant noves obres contemporànies.

ZORBA, EL GREC.Vint-i-sis anys després de la seva estrena mundial i més de 5.000 funcions representades als escenaris de tot el món. La història transporta a un lloc de Grècia, i narra la història de John, un turista americà, Marina, una jove grega, i Zorba. Una posada en escena que ens mostra el veritable significat de la dansa: un remei contra la tristesa i una manifestació de l’alegria, encarnant al mateix temps la mística del poble grec.  

Durada: 120 min (dues parts amb descans)
Preu: 45€. Per a socis APdC: 15% descompte per a socis i acompanyant, a taquilla mostrant DNI i carnet APdC.
https://www.youtube.com/watch?v=AH3eSS5SX80