Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘Tarannà’ (de Maria Campos) i ‘Hand to hand’ (de Roser López), a La Caldera?

24/05/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Tarannà i Hand to hand (a càrrec de Maria Campos i Roser López, respectivament), divendres 27 de maig a les 20.30h, a La Caldera Les Corts. L’espectacle es programa en el marc del cicle d’arts escèniques Cosmovisions.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 26 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dimecres 11 de maig a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Caldera Les Corts (c. d’Eugeni d’Ors 12). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre els espectacles

‘Tarannà’ és un treball entorn al concepte de la “transformació” a través de l’objecte, l’espai i el cos. La tela de jute de color groguenc recorda la seda de les crisàlides on es duu a terme una de les parts més dramàtiques de la metamorfosi. La transformació com a procés, dràstic i subtil, que porta d’un estat a un altre i és en aquest procés on succeeix la reorganització i la deformació que culmina amb la formació de l’imago. Un joc i una successió d’imatges on convido a seguir el fil de la màgia  i deixar anar la imaginació.

‘Hand to hand’ és un ballet singular en forma de combat de judo. Els camins cap a la gentilesa són subtils, amb les seves pròpies tàctiques i cadència. Mà a mà, dos ballarins. Precisos i en joc net, composen una particular dansa en parella.

Preu: 12€. Per a socis APdC: 10€ mostrant DNI i carnet APdC.