Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘One Hit Wonders’, de Sol Picó, a la Caldera les Corts?

05/05/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure One Hit Wonders (a càrrec de Sol Picó), divendres 13 de maig a les 20.30h, a La Caldera Les Corts. L’espectacle es programa en el marc del cicle d’arts escèniques Cosmovisions.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimecres 11 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dimecres 11 de maig a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Caldera Les Corts (c. d’Eugeni d’Ors 12). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Amb motiu de la celebració del 20 aniversari de la companyia, la Sol Picó vol fer una petita revisió dels moments àlgids de la seva carrera presentant un solo construït amb peces emblemàtiques de les obres més representatives de la seva trajectòria.

És una mirada panoràmica sobre l’esdevenir d’una carrera artística “en puntes “: el que es deixa, el que s’adquireix i el que roman.

La por al fracàs.
El desitjat reconeixement del teu pare.
Les nostres petites morts.
Els grans èxits.
Els desitjos no complerts.
La felicitat plena.
El que no es veu.
La sortida de l’espai de confort.
La passió compartida.

La peça One-Hit Wonders compta amb fragments de les següents obres:
D.V.A (Dudoso valor artístico), 1999
Bésame el cactus, 2000
Paella Mixta, 2004
El Llac de les Mosques, 2009
Memòries d’una puça, 2012

Preu: 12€. Per a socis APdC: 10€ mostrant DNI i carnet APdC.