Actualitat

Vols una entrada doble per a veure l’homenatge a Granados de la ‘Compañía Nacional de Danza’ al Centre Cultural Terrassa?

03/03/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure l’homenatge a Granados (Compañía Nacional de Danza) dissabte 12 de març a les 20h al Centre Cultural Terrassa. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimecres 9 de març a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dimecres 9 de març a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara 340, Terrassa). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

El director de la CND, José Carlos Martínez, ha dissenyat un programa amb quatre coreògrafs diferents. En una primera part, comptarà amb les peces The Vertiginous Thrill of Exactitude, amb coreografia de Forsythe i música de Shubert i Anhelos y Tormentos, amb coreografia de Kirilov i solo de piano. La segona part del programa obrirà amb la música de Chopin que acompanya In The Night i finalitzarà amb Raymonda Divertimento, una coreografia del director inspirada en les versions de Marius Petipa i Rudolf Nureyev.

Preu: 45€. Per a socis APdC: 38,25€ per soci i 38,25€ per a l’acompanyant, a taquilla mostrant DNI i carnet APdC.