Actualitat

Vols una entrada doble per a veure l’estrena de ‘One to another’ a l’Espai Dansat?

24/05/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure la peça One to another (neither man nor women) de CobosMika Company. El divendres 27 de maig, a les 20.30h a l’Espai Dansat!, us convidem a assistir a un espectacle que explora els conceptes de bellesa i intimitat. .

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari abans de dijous 26 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper 26 de maig a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

A partir de la peça One to another al Festival Dansat 2015, CobosMika Company crea “NEITHER MAN NOR WOMEN is complete without the other”, un espectacle que explora els conceptes de bellesa i intimitat.

CobosMika Company és una de les companyies que forma part del projecte ALIANSAT!, una aliança entre sis companyies i el SAT! Espai Dansat! per tal de crear corrents, intercanvis i complicitats que afavoreixin la creació i la difusió de la dansa.

L’Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui després de la funció amb la companyia CobosMika.

Preu: 15,5€. Per a socis APdC: 50% de descompte en compra per internet, cal presentar carnet APdC i document identificatiu