Actualitat

Vols una entrada doble per a veure la ‘Vetllada amb William Forsythe’ de la SEMPEROPER BALLETT al Liceu?

19/02/2015

L’APdC sorteja una entrada doble per a ‘Una vetllada amb William Forsythe’ de la SEMPEROPER BALLETT al Gran Teatre del Liceu, el proper dissabte 21 de febrer a les 21h. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC i enviar les teves dades a través d’ aquest formulari, fins al 20 de febrer a les 14h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sorte2.com i donarem a conèixer qui ha guanyat a dansacat.org i a les xarxes socials. El guanyador/a del sorteig serà avisat per telèfon, i podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Gran Teatre del Liceu (La Rambla 51-59). Haurà de mostrar el DNI i el carnet de l’APdC.

15% de descompte

A més a més, els socis i sòcies podeu comprar entrades amb un 15% de descompte per qualsevol de les funcions d’aquest espectacle. Per adquirir les entrades heu d’entrar aquí. Seleccionar les localitats, i fer click a ‘Condirmeu les localitats’. Després us apareixerà una pantalla amb les entrades triades, i a  ‘Descompte’ cal que seleccioneu APdC, i a ‘Codi / Identificador’ escriure SEMP2015. Posteriorment ‘Validar’.

Sobre l’espectacle
Una vetllada amb William Forsythe està dedicada a un dels coreògrafs vius més innovadors. Enemy in the Figure, il·luminada amb un únic focus mòbil, és un dels seus treballs més sorprenents visualment. A In the Middle, Somewhat Elevated explora la genuïna natura del moviment a partir de la distorsió de les figures del ballet clàssic. Una dansa glosada per la crítica com «Energia, sexe i virtuosisme». El moment culminant d’aquest homenatge és Neue Suite, una suite de passos a dos creada per al Semperoper Ballett a partir d’adaptacions de Händel, Berio, Slingerland, New Sleep i Bach estrenades per Forsythe entre 1977 i 1990.

Tot i que la història del Semperoper Ballett es remunta a l’any 1817, l’arribada (2006) del seu director artístic actual, Aaron Sean Watkin, revoluciona el seu estil, trencant les barreres tradicionals entre l’escola clàssica i la contemporània, i redefinint la dansa com a culminació d’ambdues.

Dates
Divendres 20 – 20h
Dissabte 21 – 17h i 21h
Preus
De 8 euros a 107 euros
15% de descompte per als socis i sòcies de l’APdC.