Actualitat

Vols una entrada doble per a veure la Thomas Noone Dance a l’Espai Dansat?

12/11/2014

L’APdC sorteja 2 entrades dobles per a veure  “Watch Me, As if I & Brutal Love Poems” de la Thomas Noone Dance, divendres 21 de novembre a les 20.30h a l’Espai Dansat! Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o Amic de la Dansa de l’APdC i enviar les teves dades a través d’ aquest formulari, fins al 17 de novembre.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sorte2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper dimarts 18 de novembre a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Watch Me
és un duo que parla de l’amor i que posa l’accent en la mirada i percepció que té l’espectador.
A As If I Thomas Noone elabora una coreografia per a un sol ballarí, per a ell, i parla de la relació entre el coreògraf i l’intèrpret des de la seva doble mirada.

Brutal Love Poems és una investigació abstracta que evoca un estat emocional. Una proposta que provoca i sedueix en un espectacle tan accessible com rigorós.

Coreògraf: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Nuria Martínez / Intèrprets: Alba Barral, Jerónimo Forteza, Javier G. Arozena, Karolina Szymura / Música: Hildur Gudnadottir, Anna Subirana, Joan Saura, Jim Pinchen.