Actualitat

Vols una entrada doble per a veure la Phoenix Dance Theatre al festival Dansat?

18/04/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure la peça Triple Bill 2016 (Phoenix Dance Theatre – UK) que inaugura el Festival Dansat. El divendres 29 d’abril, a les 20.30h a l’Espai Dansat!, la companyia britànica presenta una triple sessió amb peces intenses, divertides i plenes de bellesa.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimarts 26 d’abril a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper 23 de febrer a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Undivided Loves posa en escena els temes intemporals de Shakespeare: el desig, la duplicitat i l’amor no correspost.
Coreografia: Kate Flatt / Música: Adriano Adewale / Il·luminació: Yaron Abulafia

Until. With/Out. Enough investiga el concepte de l’espai tancat que existeix en les nostres ments.
Coreografia: Itzik Gallili / Música: Henryk Gorecki / Il·luminació: Yaron Abulafia

Bloom explora la idea de les màscares i les diferents maneres amb què ens amaguem darrera d’aquestes façanes (voluntària o inconscientment).
Coreografia: Caroline Finn / Música: Fanfare CioCarla, Ersatz Musica, Emilia Autumn, Adam Hurst, Beirut and Frank Bennett / Il·luminació: Yaron Abulafia

El divendres 29 d’abril el SAT! i Estrella Damm us conviden a un col·loqui postfunció amb Phoenix Dance Theatre conduit pels crítics de Recomana.

Preu: 15,5€. Per a socis APdC: 7,5€ per soci i 7,5€ per a l’acompanyant, a taquilla o en venda anticipada online.