Actualitat

Vols una entrada doble per a veure la Gala ‘Vasiliev i figures estel·lars del ballet rus’ al CC Terrassa?

01/03/2017

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure la Gala ‘Vasiliev i figures estel·lars del ballet rus‘, dissabte 11 de març a les 20h, al Centre Cultural Terrassa.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimarts 7 de març a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors  a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara 340, Terrassa). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle
Gran gala de ballet encapçalada per Ivan Vasiliev, estrella convidada del Teatre Bolxoi de Moscou, de l’Scala de Milà i del Ballet de Baviera. Va ser primer ballarí de l’American Ballet Theatre i actualment ho és del Teatre Mikhailovkii de Sant Petesburg.

La gala comptarà amb altres primers ballarins de les principals companyies del ballet de Rússia: el Teatre Bolxoi de Moscou, el Teatre Russian State Ballet i el Ballet Nacional de Polònia.

Amb la col·laboració especial d’Albert Guinovart que interpretarà l’Andante del concert nº21 de Mozart, en l’estrena mundial d’Amadeus, la darrera coreografia d’Ivan Vasiliev.

Veure el PROGRAMA

Preu: 38€. Per a socis APdC: 15% descompte per a socis i acompanyant, a taquilla mostrant DNI i carnet APdC.