Actualitat

Vols una entrada doble per a veure la cia. Thomas noone Dance (15è aniversari) a l’Espai Dansat?

01/12/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure la cia. Thomas noone Dance (aniversari 15 anys), el divendres 16 de desembre a les 20.30h a l’Espai Dansat!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari fins dimarts 13 de desembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer el/la guanyador/a a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Ja fa 15 anys que el coreògraf londinenc Thomas Noone va decidir fundar a Barcelona la companyia de dansa que prota el seu nom, Thomas Noone Dance, després de diversos anys com a ballarí en formacions d’Holanda, Bèlgica i Espanya (Itzik Galili, Charleroi Danse, Gelabert-Azzopardi,…).

Per celebrar el seu aniversari els dies 16 i 17 de desembre la companyia pujarà a l’escenari del SAT! – d’on és companyia resident des del 2005 – amb un programa doble molt especial on podrem veure ballar de nou a Noone dirigit pels ballarins de la companyia.

Still – que significa continuïtat – és el nom de la peça que han coreografiat Alba Barral, Javier G. Arozena, Jerónimo Forteza i Eleonora Tirabassi, que formen part  de TND des de fa vuit, set, sis i dos anys respectivament. Aquest temps no només els ha permès conèixer a Noone com a coreògraf, director i ballarí, sinó també en la seva faceta més personal. A Still, intentaran mostrar a Noone des d’altres contextos, treure’l de la seva zona de confort i confrontar-lo amb altres maneres d’estar damunt l’escenari.

El programa es completarà amb Breathless, l’última peça del coreògraf estrenada recentment al SAT!, que critica la frivolització dels continguts dins d’una societat carregada d’informació.

El dia 17 de desembre, després de la funció, el SAT! i Recomana.cat organitzen un col·loqui amb la companyia conduit per Montse Otzet, crítica de Recomana.

Preu: 15,5€. Per a socis APdC i acompanyant: 8€ l’entrada. Compra on-line aquí, amb el codi APDC16. Caldrà que presenteu el carnet de soci/a, el dia de l’espectacle.