Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘Kova’ de La Veronal a l’Espai Dansat?

07/10/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure la peça KOVA – GEOGRAPHIC TOOLS de La Veronal, el divendres 21 d’octubre a les 20.30h a l’Espai Dansat!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari abans de dimarts 18 d’octubre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper 18 d’octubre a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Estrena!

KOVA és el nom que La Veronal dóna al codi de moviment que la companyia ha desenvolupat en els últims anys i que segueix sempre en constant evolució.

A KOVA- Geographic Tools l’espectador podrà aproximar-se a la base d’aquest llenguatge coreogràfic a partir de diferents escenes; solos, duos o trios que, d’una manera molt visual apropen al públic el mètode de treball de Marcos Morau i el seu equip.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció, espai i vestuari: Marcos Morau, La Veronal / Intèrprets: Laia Duran, Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Manuel Rodríguez i Sau Ching Wong / Assistent coreografia: Lorena Nogal / Dramatúrgia: Pablo Gisbert – El Conde de Torrefiel i Roberto Fratini.

L’espectacle es podrà veure els dies 21 i 22 d’octubre.
——————————————————–

ACTIVITATS PARAL·LELES
>> DV. 21 d’octubre
L’Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui amb la companyia després de la funció.

Preu: 15,5€. Per a socis APdC i acompanyant: 8€ l’entrada. Compra on-line amb el codi: APDC16 Cal presentar carnet APdC i document identificatiu