Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘IUSISUSU?’, de Guillermo Weickert i Alejandro Rojas, a La Caldera?

02/06/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure IUSISUSU? (a càrrec de Guillermo Weickert i Alejandro Rojas), divendres 10 de juny a les 20.30h, a La Caldera Les Corts. L’espectacle es programa en el marc del cicle d’arts escèniques Cosmovisions.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 9 de juny a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dijous 9 de juny a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Caldera Les Corts (c. d’Eugeni d’Ors 12). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

IUSISUSU? proposa una sessió de música i dansa contemporànies sense pautes ni restriccions inicials que puguin impedir la col·lisió entre els universos de Gillermo Weickert i Alejandro Rojas-Marcos. Dos artistes amb un domini extraordinari del cos i del piano, en una conversa deliciosa en què l’enteniment intuïtiu, l’escolta atenta i l’impuls són en cada trobada els veritables organitzadors del temps i l’espai.

IUSISUSU? pren el seu nom d’una anècdota de rodatge de Billy Wilder com un elogi de l’imperfecte i l’inesperat. És un projecte d’improvisació concebut pel coreògraf i ballarí de Huelva Guillermo Weickert i el pianista sevillà Alejandro Rojas-Marcos amb la intenció d’entaular un diàleg entre els seus respectius llenguatges creatius al llarg de successives trobades. En aquesta ocasió, els dos intèrprets han escollit el piano de mitja cua. Les característiques de l’espai de treball i del moment de la trobada condicionen i determinen en cada ocasió el desenvolupament de la peça de manera que cada trobada pot entendre com un capítol independent, una part aïllada d’un tot superior.

Preu: 12€. Per a socis APdC: 10€ mostrant DNI i carnet APdC.