Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘Hop’ de la Cia. Trakatap a l’Espai Dansat?

24/03/2014

·Per a socis i sòcies de l’APdC, i  amics i amigues de la Dansa

L’APdC sorteja 2 entrades dobles per a veure HOP! de la Cia. Trakatap, del 28 al 30 de març a l’Espai Dansat! Per a entrar al sorteig cal enviar un e-mail fins dimecres 26 de març a les 13h a info@dansacat.org, indicant:

 -Nom i cognoms
 -DNI
-Telèfon de contacte
-Quin dia vols anar a veure l’espectacle. Pots triar entre:  divendres 28/03 (20.30h),  dissabte 29/03 (20.30h),
o diumenge 30/03 (17:30h).

Entre tots els interessats farem un sorteig a través de sorte2.com i donarem a conèixer els guanyadors dijous 27 de març al web.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC o el d’Amic de la Dansa.

Sobre l’espectacle

····>Percusió i claqué per a totes les edats
ESTRENA!
Trakatap presenta el seu nou espectacle Hop!

Cinc treballadors comencen el seu dia de feina en una deixalleria. És aleshores quan la rutina es converteix en un joc amb elements tan diferents com l’aigua, la sorra, el plàstic, el metall… i els seus propis cossos.

A mesura que avança la jornada, les relacions entre els personatges trobaran situacions íntimes, còmiques i plenes d’energia sota un únic vocabulari universal: el ritme.

Idea original: Nestor Busquets, Trakatap / Coreografia: Roser Font, Ruben Perez “Fruty”, Mònica Pérez / Musica: Nestor Busquets, Txus Eguilaz / Intèrprets: Nestor Busquets, Txus Eguilaz, Roser Font, Ruben Perez “Fruty”, Mònica Pérez / So: Pau Bosch / Companyia resident de l’escola Luthier.

Vídeo de l’anterior espectacle de la companyia:
http://www.youtube.com/watch?v=7phptVGM324