Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘Fuck-in-Progress’, de Jordi Cortés – Associació Kiakahart?

14/06/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Fuck-in-Progress (a càrrec de Jordi Cortés – Associació Kiakahart), divendres 17 de juny a les 20.30h, a La Caldera Les Corts. L’espectacle es programa en el marc del cicle d’arts escèniques Cosmovisions.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 16 de juny a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dijous 16 de juny a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Caldera Les Corts (c. d’Eugeni d’Ors 12). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

A través de l’erotisme, la sensualitat i el fetitxisme, ballarins amb tota la seva diversitat  comparteixen confessions amb el públic a la peça de dansa-teatre ‘Fuck-in-Progress’. Una proposta poc convencional sobre la relació que tenim amb els nostres cossos i el goig i la por a mostrar-nos tal com som.

“Sigues fort!”… és el significat de “kiakaha”, l’expressió maorí que Jordi Cortés ha utilitzat per donar nom a una associació amb la qual, durant més de deu anys, ha treballat en l’àmbit del teatre físic i la dansa, i especialment en la dansa integrada. D’aquesta associació neix, precisament, un projecte performàtic en què diferents personatges compartiran experiències mitjançant la paraula i el llenguatge del cos.

Preu: 12€. Per a socis APdC: 10€
mostrant DNI i carnet APdC.