Actualitat

Vols una entrada doble per a veure “En attendant l’Inattendu” a La Pedrera?

30/05/2012

Deixa’t portar per la dansa, En attendant l’Inattendu podràs experimentar i compartir tot tipus d’emocions on ens convida a esperar l’inesperat. Vine el proper dimarts dia 5 de juny a les 20:30h.

En attendant l’inattendu neix de la trobada casual entre Claire Ducreux i Toni Mira. Dos creadors amb una llarga i intensa trajectòria professional. Dos intèrprets amb la seva pròpia personalitat escènica. Dos universos creatius molt diferents en la forma, però amb moltes convergències en l’essència. Dues maneres  complementàries d’entendre la dansa. Dos creadors que, gràcies a aquesta trobada, han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic…

Ens aproxima a un estat on qualsevol esdeveniment és un regal, a un espai lliure on projectar les nostres emocions, on compartir les nostres vivències i deixar que les coses ressonin i influeixin sobre l’altre. Ens convida a esperar l’inesperat.

Un espectacle absurd, emotiu, ridícul, elegant, delicat, divertit, senzill, generós.
 
Barcelona Cultura i La Pedrera us ofereixen la possibilitat d’aconseguir 1 entrada doble gratuïta per la funció del dimarts dia 5 de juny a les 20:30h. Al cicle Dansa ara amb la representació En attendant l’Inattendu.
 
Què haig de fer per aconseguir-les? Únicament heu de respondre correctament a aquesta pregunta:
 

*Qui són els intèrprets d’aquesta representació?

Si resultes afortunat, t’ho notificarem mitjançant un missatge de correu electrònic el dia 4 de juny al migdia. En aquest missatge s’indicaran les dades que vas deixar (NOM, COGNOM I CORREU ELECTRÒNIC) i un correu electrònic al que hauràs d’adreçar-te perquè t’enviïn les invitacions.

PARTICIPAR