Actualitat

Vols una entrada doble per a veure els Premis Coreogràfics IT al SAT! Teatre?

16/03/2017

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure els Premis Coreogràfics IT el divendres 24 de març a les 20.30h, al SAT! Teatre.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dimarts 21 de març a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors a través del web i la pàgina de facebook de l’APdC.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

Sobre l’espectacle
En motiu del 70è aniversari de la creació de la Secció de Dansa, l’Institut del Teatre va instituir un Premi Coreogràfic dirigit als joves creadors i intèrprets per tal de donar-los a conèixer i facilitar la seva inserció laboral.

El premi dota de recursos econòmics a quatre projectes seleccionats en concurs perquè facin una presentació al Mercat de les Flors. El SAT! hi col·labora amb la selecció de dos d’aquests projectes finalistes, que podran desenvolupar les seves peces i presentar-les al públic en un format més llarg. Aquests són els projectes seleccionats:

– Moaré, d’Ariadna Montfort (21 min).
La piel vacía de Paloma Muñoz (25 min)

Veure el PROGRAMA

Preu: 15€. Per a socis APdC: 8,00€ per a 2 entrades a taquilla pel mateix dia de l’espectacle i també en venda anticipada online (cal seleccionar la modalitat d’entrada ‘APDC, alumnes IT i escoles’ i introduir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern al soci).