Actualitat

Vols una entrada doble per a veure el Ballet Nacional de Marsella al Centre Cultural Terrassa?

09/05/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Le Corps Du Ballet National de Marsella, dissabte 14 de maig a les 20h, al Centre Cultural Terrassa.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 12 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dijous 12 de maig a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara 340, Terrassa). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Com un ballet clàssic pot convertir-se en un camp de joc, o millor, en un camp de batalla, on l’individu i el grup es troben? Aquesta pregunta és un tema comú en l’obra dels directors i coreògrafs del Ballet Nacional de Marsella, Emio Greco i Pieter Scholten que, des de que es van conèixer, han estat qüestionant continuament els límits de la dansa clàssica.

Aquí, l’ arabesc s’uneix al crit , els famosos pas de deux es mouen davant d’un grup que està estretament unit com una tribu. El passat i el present coexisteixen i xoquen entre sí, amb una música plena d’energia.

Lliurement inspirat en l’obra literària d’Elias Canetti, ‘Massa i poder’,  Greco i Scholten creen una peça de 21 ballarins a l’escenari, un grup en el qual la potència de cada cos és promogut per millorar el potencial del conjunt.

Preu: 10-28€. Per a socis APdC: 15% descompte per a socis i acompanyant, a taquilla mostrant DNI i carnet APdC.