Actualitat

Vols una entrada doble per a veure el Ballet Estatal de Georgia al Centre Cultural Terrassa?

11/04/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure El pájaro de fuego, El espectro de la rosa, Chopiniana i La muerte del cisne (a càrrec del Ballet Estatal de Georgia), dissabte 16 d’abril a les 20h, al Centre Cultural Terrassa.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 14 d’abril a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dijous 14 d’abril a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara 340, Terrassa). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Chopiniana

Estrenada a París amb el nom de ‘Les sílfides’, és una suite ballada sobre la música de Féderic Chopin, orquestrada per Alexander Glazunov.

L’espectre de la rosa
Ballet creat per Váslav Nijinsky, està inspirat en el poema romàntic de Théophile Gautier ‘Després del ball’.

L’ocell de foc
L’any 1909 Sergei Diaghilev, director dels Ballets Russos, va demanar a Stravinskii la primera obra per encàrrec de la seva carrera: la música per un ballet el tema del qual seria un conte popular basat en la llegenda folklòrica russa ‘L’ocell de foc’.

Preu: 40€. Per a socis APdC: 34€ per soci i 34€ per a l’acompanyant, a taquilla mostrant DNI i carnet APdC.