Actualitat

Vols una entrada doble per a veure el Ballet Biarritz al Centre Cultural Terrassa?

16/02/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure les peces Estro i Nocturns (Ballet Biarritz) dissabte 20 de febrer a les 20h al Centre Cultural Terrassa. Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 18 de febrer a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper 18 de febrer a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara 340, Terrassa). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Un joc de llums combinats amb elements sonors donarà pas a Estro, una coreografia inspirada en l’Estro armónico Op.3 d’Antonio Vivaldi, l’obra concertant més coneguda de Vivaldi després de Les Quatre Estacions. El títol d’aquesta selecció, editada al 1711, pot ser interpretat com el desig d’associar l’extravagància amb els principis convencionals de l’escriptura musical que a l’escenari serà traslladat amb una fusió de fantasia i harmonia. ‘Estro’ significa imaginació. La segona part del programa l’obrirà la música de Fréderic Chopin. Presa dels seus estats d’ànim, Els Nocturns – 21 obres per a piano composades per Fréderic Chopin- expressen les penes de l’amor amb la profunditat de la seva naturalesa nostàlgica. Nocturns es tracta d’una proposta més romàntica on el coreògraf Thierry Malandain uneix dues coses tan variades com la dansa i la mort. El gust pel romanticisme cultivats per Chopin i d’altres autors, va suposar una aproximació cap a les danses macabres, tan populars al final de l’Edat Mitjana. Més enllà de la idea d’unir dos conceptes tan dispars com l’art i la mort, les danses macabres simbolitzaven el pas del temps i mostraven la manera en què la mort uneix fraternalment a éssers de tota classe i condició.

PROGRAMA:

Estro

Música: Antonio Vivaldi / Coreografia: Thierry Malandain / Il·luminació: Jean-Claude Asquié / Vestuari: Karine Prins / Disseny decorats: Fréderic Vadé, Christian Grossard
Nocturns
Música: Fréderic Chopin / Coreografia: Thierry Malandain / Il·luminació: Jean-Claude Asquié / Vestuari: Karine Prins


Preu: 28€. Per a socis APdC: 23,8€ per soci i 23,8€ per a l’acompanyant, a taquilla mostrant DNI i carnet APdC.