Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘Celtic Spirit’ a l’Espai Dansat?

13/10/2014

L’APdC sorteja 2 entrades dobles per a veure Celtic Spirit de la Delorgan Irish Dance Company, divendres 24 d’octubre a les 20.30h a l’Espai Dansat! Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC i enviar les teves dades a través d’ aquest formulari, fins al 20 d’octubre.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sorte2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper dimarts 21 d’octubre a dansacat.org i les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

“Celtic Spirit” és un viatge al passat més proper del poble irlandès, amb algunes de les famílies que van emigrar als EEUU en busca de fortuna, per desplegar una coreografia amb la música i dansa celta irlandeses que han inspirat altres espectacles com Riverdance o Lord of the Dance.

Delorgan, que vol dir “empremta” en gaèlic, és una companyia constituïda l’any 2006 amb l’objectiu de promoure el coneixement i la pràctica de la dansa irlandesa a Catalunya.

Idea, coreografia i producció: Fran Aloma / Direcció artística i producció executiva: Norma Cano