Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘Boh!’, de Juan Luis Matilla (Mopa), a La Caldera?

17/05/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure Boh! (a càrrec de Juan Luis Matilla), divendres 20 de maig a les 20.30h, a La Caldera Les Corts. L’espectacle es programa en el marc del cicle d’arts escèniques Cosmovisions.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 19 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dimecres 11 de maig a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de la Caldera Les Corts (c. d’Eugeni d’Ors 12). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

‘Boh!’ és una expressió italiana que significa ‘no sé’. Un solo de dansa coreografiat i interpretat per Juan Luis Matilla que busseja a través de creadors clàssics com Palucca o Perreault per sortir a flotació intercalant i remesclant estructures de dansa actuals com les de Josef Nadj, Martin Pisani o Thomas Hauert, sense deixar de banda estils urbans com el footwork o el breakdance.

La peça, ens apropa al cinisme i al poder, a l’emoció de la massa controlada des del discurs ordenat, des de la retòrica política, l’econòmic i la informació cap al no sé. A ‘Boh!’ Matilla se centra en les arrels de la música italiana per compondre la banda sonora d’aquest espectacle en què expressions, arengues i postures vénen a mostrar-nos una al·legoria del discurs de la veritat i la llibertat des del poder.

Preu: 12€. Per a socis APdC: 10€ mostrant DNI i carnet APdC.