Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘All about’ d’Increpación Danza a l’Espai Dansat?

08/11/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure  All about d’ Increpación Danza, el divendres 18 de novembre a les 20.30h a l’Espai Dansat!

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari abans de dimarts 15 de novembre a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper 15 de novembre a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Dues coreografies aparentment independents XXi i About H se sobreposen en un mateix espai. Aquesta combinació suggereix una nova dramatúrgia que reflexiona sobre el pas del temps i els canvis de cicle. Amb referències al film All about Eve.

FITXA ARTÍSTICA:
Direcció: Ramón Baeza / Coreografia i interpretació: Helga Carafi i Montse Sánchez / Assessoria artística: Bush Altshorne / Música original: Ramón Baeza / Textos: All about Eve de Joseph L. Mankieweicz / Escenografia i vestuari: Increpación Danza / Confecció de vestuari: Eulalia Rodrigo / Direcció tècnica: Diego Rosselló / Producció executiva: Elena Mateo / Màrqueting, distribució i comunicació: Elena Garcia

L’espectacle es podrà veure els dies 18 i 19 de novembre.
——————————————————–

Preu: 15,5€. Per a socis APdC i acompanyant: 8€ l’entrada. Compra on-line (amb el codi: APDC16) Cal presentar carnet APdC i document identificatiu