Actualitat

Vols una entrada doble per a veure ‘Ailey II – The Next Generation of Dance’ al Festival Castell de Peralada?

30/06/2016

L’APdC sorteja 1 entrada doble per a veure AILEY II – The next generation of dance, dissabte 16 de juliol a les 22h, al Festival Internacional de Música i Dansa Castell de Peralada.

Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’aquest formulari, abans de dijous 7 de juliol a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sortea2.com i donarem a conèixer els guanyadors el dijous 7 de juliol a través del facebook de l’APdC.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Festival. Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle
Coneguda mundialment per fusionar l’esperit i l’energia dels millors joves talents de la dansa amb la passió i visió creativa dels coreògrafs emergents més destacats de l’actualitat, la companyia Ailey II, la formació jove d’Alvin Ailey, debutarà a Espanya, la nit del 16 de juliol, a l’escenari principal del Festival de Peralada.