Actualitat

Vols una beca per a participar a un dels tallers per a professionals del Festival Salmon?

19/11/2015

El Graner ofereix 3 beques per a socis i sòcies de l’APdC. Una beca per a cada un d’aquests tallers per a professionals, que es desenvolupen en el marc del Festival Salmon:

·Masterclass amb la Cia. Ambra Senatore: 26 novembre de 10h a 12h a la Sala PB del Mercat de les Flor. Més informació aquí.
 
·Taller sobre el desenvolupament de metodologies artístiques i pràctiques dramatúrgiques en les arts escèniques contemporànies amb Danae Theodoridou: 30 de novembre i 1 de desembre de 16h a 20h a la Sala PB del Mercat de les Flors. Més informació aquí.
 
·Taller sobre desenvolupament i difusió de projectes en arts escèniques amb Lisa Gilardina: 4 de desembre de 10:30h a 17:30h i 5 de desembre (sessions individuals concertades i tancament conjunt de 18h a 19:30h) a la sala SG del Mercat de la Flors. Més informació aquí.

Si vols demanar una beca per a un d’aquests tallers, només cal que omplis el formulari fins al dimarts 24 de novembre. Entre tots els socis i sòcies interessats farem un sorteig a través de sortea2.com, i donarem a conèixer els guanyadors/es a dansacat.org i a les xarxes socials.