Actualitat

Vols un ajut per a l’Stage BCN Dansa? 2 ajuts exclusius per a socis i 4 generals!

21/03/2012

El Graner convoca 6 ajuts per al desenvolupament professional dins l’Stage BCN Dansa.  D’una banda, ofereix 2 beques dirigides únicament a socis i sòcies de l’APdC; i de l’altra, 4 beques dirigides al públic general, a les quals també poden obtar els socis.

Aquest any l’Stage BCN DANSA, organitzat per l‘Estudi Anna Maleras, tindrà lloc al Graner del 4 al 8 d’abril. Seran cinc dies de formació intensiva a càrrec de quatre professionals de renom nacional i internacional com: Martin Kilvady (Les Slovaks, Rosas), Kanga Valls, Helder Seabra (Sidi Larbi) i Jordi Cortés.

En aquest context, el Graner ofereix 4 ajuts que cobreixen les despeses de matrícula (1 ajut per cada curs). Qualsevol professional, també els socis de l’APdC hi poden obtar. A més a més, els socis de l’APdC poden obtar a 2 ajuts exclusius per a socis de l’APdC, per un dels següents cursos: Martin Kilvady , Kanga Valls, i Jordi Cortés. (no inclou el curs amb Helder Seabra).

Condicions de la convocatòria:
– Per a participar cal enviar currículum i carta de motivació a info@granerbcn.cat, especificant el curs o cursos per al qual es demana l’ajut. Cal que especifiqueu que sou socis de l’APdC.

-El Graner escollirà els participants i els contactarà.

-És imprescindible poder assistir tots els dies del taller.

-La data límit per enviar la documentació és el dimecres 28 de març. El 30 de març es publicarà la resolució de la convocatòria.

Més informació
sobre aquesta convocatòria a info@granerbcn.cat o al telèfon 932 966 681.