Actualitat

Vols participar a Espais de Dansa 2012?

23/07/2012

Dins la tercera edició de Dansalona, el Mercat de les Flors organitza, per segon any consecutiu, l’activitat paral·lela Espais en Dansa, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 14 al 16 de setembre (divendres a diumenge).

 

Es tracta d’un cap de setmana de portes obertes de teatres, espais de creació, companyies i artistes i centres de formació on es treballa la dansa en totes les seves vessants i estils. L’objectiu principal d’aquesta activitat és visibilitzar el treball en dansa de la ciutat i oferir al públic una vivència personal de descoberta i acostament al treball dels artistes des de dins. Volem propiciar el contacte directe artista-públic en una activitat gratuïta que podrá seguir qualsevol persona interessada de forma lliure.

 

Des del Mercat, conviden a que cada teatre, artista, centre… organitzi l’activitat que defineixi i doni a conèixer millor el seu treball. En aquesta segona edició volen obrir l’activitat a les escoles. La idea és que un d’aquests tres dies, s’obrissin les portes dels diversos tallers de companyies i artistes per oferir alguna activitat al públic que s’hi pugui acostar i que pugui conèixer el que feu.

 

L’activitat és autogestionada per part de cada centre participant. El Mercat de les Flors assumeix la comunicació global amb un desplegable (mapa + activitats) i cartells que es distribuiran tant pels teatres inclosos en la programació de Dansalona com en altres llocs de la ciutat (biblioteques, centres cívics, La Virreina…). Si des de cada centre es volen comunicar les activitats a través dels seus canals habituals (butlletins, xarxes socials…) seria un reforçament molt positiu i segur que arribarem a un públic més heterogeni.

 

En la primera edició, varen participar una vintena d’espais que van acollir la visita d’unes 400 persones en total.

Si vols participar a la segona edició has de contactar amb Sílvia González

sgonzalez@mercatflors.cat.