Actualitat

Vols internacionalitzar-te?

02/07/2012

“Rutes d’Internacionalització” és un projecte de Toni González, consultor internacional en arts escèniques, que consisteix en la  realització d’auditories i plans d’internacionalització per a artistes, companyies i entitats de les arts escèniques i la música.

A “Rutes d’Internacionalització” es recullen totes les fases i processos que una empresa, organització o professional de les arts escèniques i la música en viu de completar per iniciar amb èxit el seu propi camí internacional. El model  ajuda a saber si l’artista o companyia està preparat per a internacionalizar-te. Quines són les fortaleses i els impediments per a fer-ho realitat, etc.

El procés de treball consisteix en 15-20 hores de treball amb la companyia o artista per analitzar si estan preparats per internacionalitzar-se i dissenyar un pla d’internacionalització. Els socis de l’APdC tindran 1 hora de consultoria gratuïta en la qual s’explicarà la metodologia, etc.
Més informació

Consulta les Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals de l’ICEC obertes fins al 27 de juliol.