Actualitat

Vols dues entrades per a veure “From B to B” d’Àngels Margarit/Thomas Hauert, a Terrassa?

08/03/2012

Aconsegueix dues entrades de franc per a veure “From B to B”, d’Àngels Margarit i Thomas Hauert, diumenge 11 de març a les 18h, al Teatre Alegria de Terrassa. Només has d’enviar un e-mail a: info@dansacat.org. A l’ assumpte del mail cal posar: From B to B, i al cos del mail: nom i cognoms, i telèfon de contacte. Els 5 primers socis o sòcies que ens escriguin aconseguiran dues entrades.
Tens temps per enviar l’email fins divendres 9 a les 10h.

“From B to B
Els coreògrafs Àngels Margarit (cia. Mudances) i Thomas Hauert (ZOO) es van conèixer a Terrassa, en l’edició 2005 del Festival TensDansa (l’actual TNT-Terrassa Noves Tendències). L’admiració mútua va ser instantània i ambdós artistes van descobrir afinitats i interessos comuns que els han portat a crear aquest From B to B, estrenat al Grec 2011.

El títol From B to B evoca un trajecte de Brussel•les a Barcelona, però també fa referència al camí que cada un dels dos artistes ha fet; cada punt de partida pot ser el pròxim destí de l’altre. From B to B és el primer espectacle que estrena Àngels Margarit després de guanyar el Premio Nacional de Danza 2010.