Actualitat

Vols dues entrades dobles per a veure ‘Sinestia’ d’Iron Skulls co?

18/01/2016

L’APdC sorteja 2 entrades dobles per a veure Sinestesia diumenge 24 de gener a les 19:00h  al Teatre Modern del Prat de Llobregat.  Per a entrar al sorteig cal ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la
Dansa de l’APdC, i enviar les teves dades a través d’ aquest formulari, fins al dijous 21 de gener a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades farem un sorteig a través de sorte2.com i donarem a conèixer els guanyadors el proper 21 de gener a dansacat.org i a les xarxes socials.

Els guanyadors podran recollir les seves entrades abans de l’espectacle a les taquilles del Teatre Modern (Pl. de la Vila, 5, El Prat de Llogregat ). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle:

SINESTÈSIA representa un món post-apocalíptic, on a través de la dansa experimental es forma un grup de supervivents i aquest inicia un viatge cap a una zona segura. El HipHop, l’acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per crear un llenguatge on l’humà i l’animal s’uneixen, convidant l’espectador a un joc d’interferències sensorials.

L’espectacle també es podrà veure el 29 de gener al teatre Conservatori de Manresa, el 14 de febrer al Teatre Municipal de Girona i el 17 d’abril al Teatre Clavé de Tordera.