Actualitat

Vols dinamitzar l’acció ballada del Dia Internacional de la Dansa ’13?

21/02/2013

Si vols dinamitzar l’acció ballada de l’APdC pel Dia Internacional de la Dansa 2013 juntament amb altres dinamitzadors et convidem a la propera reunió de dinamitzadors que serà divendres 1 de març a les 12.30 h a la Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20. M L 1 Sant Andreu).

De moment et podem explicar que l’acció es farà el dia 29 d’abril a la tarda, en un espai públic i emblemàtic de la ciutat, possiblement la Plaça de la Catedral de Barcelona. Enguany volem parlar de les generacions i de la interacció entre aquestes. De nou hi haurà la participació de diversos estils de dansa i es llegirà el missatge del DID. Des de l’APdC ja estem treballant en la música i el dia 1 sentireu el muntatge proposat.

Com l’any passat (pel que hi vareu ser) hi haura tres parts:
– Una coreografia conjunta que es gravarà prèviament, perquè tots els grups s’ho puguin aprendre.
– Una part on cada estil de dansa podrà desenvolupar la seva coreografia. Aquest any aquesta part es ballarà simultàniament, en cercle, i no una darrera l’altre com l’any passat.
– La lectura del missatge es vol fer també amb moviment. Ens agradaria trobar 3 persones que vulguin “ballar” amb aquestes paraules. Busquem persones de diferentes edats: fins a 20 anys, de 20 a 40 anys, més de 40 anys. Si voleu ser voluntaris pel missatge, també ens ho feu saber.

Esperem que puguis venir a compartir les teves idees i construir l’acció entre tots. Si us plau, confirma la teva assistència enviant un e-mail a: projectes@dansacat.org.