Actualitat

Vols actuar al Sadler’s Wells de Londres?

19/02/2010

El Teatre Salder’s Wells de Londres, referent de la dansa a nivell internacional, busca nous talents per a actuar al seu escenari. Per a participar al Global Dance Contest 2010 cal tenir més de 18 anys, i s’ha de crear una coreografia original, gravar-ne un fragment i enviar-lo. La coreografia pot ser un solo o una peça grupal, i pot ser de qualsevol estil: hip-hop, ballet, flamenc, tap, contemporani, tango, salsa, samba,…

El termini de presentació dels vídeos és el 30 de juny de 2010. El vídeo ha de contenir un fragment de la peça i ha de durar entre 30 segons i 5 minuts; es pot enviar via YouTube. L’equip de jutges seleccionarà els 10 millors vídeos i convidaran als seus creadors a fer-ne un fragment més llarg de l’obra que serà votada pel públic.

El seleccionat/da actuarà al Salder’s Wells Sampled, la plataforma internacional de dansa que es realitza cada any al gener de 2011, i rebrà un premi en metàl·lic de £2.000, a més, se li pagaran les despeses del viatge, el transport i l’allotjament.

Més informació: www.globaldancecontest.com