Actualitat

Visita l’APdC dins la ruta del Dansalona ‘Espais en Dansa’

26/07/2012

Vols visitar els tallers dels coreògrafs?, descobrir locals on veure ballar?, conèixer les escoles?, saber què fa el sindicat de la dansa?

Dins la tercera edició de Dansalona, el Mercat de les Flors organitza, per segon any consecutiu, l’activitat paral·lela “Espais en Dansa”. Durant un cap de setmana, teatres, espais de creació, companyies, artistes, escoles de dansa i associacions -com l’APdC- obrirem les portes per mostrar com es treballa la dansa des de totes les seves vessants i estils.

Els dies 14, 15 i 16 de setembre el públic trobarà activitats programades a una hora concreta en cadascun dels espais participants. A l’APdC obrirem les portes dissabte 15 de setembre, de 18 a 18:30h, per a explicar el Backstage del Backstage, com es mou la dansa per dins, què fa el sindicat de la dansa, quins projectes es duen a terme, etc, i farem una ruta per la nova seu, una antiga fàbrica de filaments reconvertida en viver d’artistes, associacions,… Us esperem a Fabra i Coats (Carrer de Sant Adrià, 20. Metro L1 Sant Andreu).  Veure Mapa

Més informació sobre els itineraris