Actualitat

Visita guiada al CaixaForum i performance de Aimar Pérez Galí

20/01/2016

El CaixaForum convida als socis i sòcies de l’ APdC i als Amics de la Dansa a realitzar, el proper dissabte 23 de gener a les 18h, una visita comentada a l’exposició Parlo, sabent que no es tracta d’això per part del comissari Juan Canela i assistir a la performance “A system
in collapse is a system moving forward”
de Aimar Pérez Galí, activitat complementària a
l’exposició.   

Exposició:

Parlo, sabent que no es tracta d’això

És un projecte que assaja modes d’agència lingüística que s’activen des de la materialitat i
l’afectivitat. El punt de partida és una sèrie de treballs de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani i la Col·lecció MACBA que reflexionen sobre el mateix fet lingüístic o comuniquen –a través d’un
llenguatge significatiu i original– un escenari propi elaborat a partir de codis personals, històrics, culturals, lingüístics i socials.

Performance:

“A system in collapse is a system moving forward”

La conferència performativa a càrrec de Aimar Pérez Galí gira al voltant de la relació entre dansa i sida. A partir d’aquesta pregunta es desplega una investigació relacionant la història de la dansa occidental amb la crisi de la sida. Un duo de contact-improvisació amb un discurs amb veu pregravada ofereixen al públic assistent un espai de comprensióon cos i llenguatge entren en diàleg i tensió.

El grup per a la visita comentada té un aforament de 30/40 persones i es realitzarà a les 18h.

És imprescindible confirmar assistència enviant un e-mail a lmoreno@fundaciolacaixa.org fins al divendres 22 de gener a les 15h.