Actualitat

Visita al Graner, centre de creació de Dansa, per als Amics de la Dansa

01/07/2015

El proper dimecres 8 de juliol de 16.15 a 17.30h els Amics de la Dansa de l’APdC esteu convidats a veure al Graner una mostra del treball en procés ‘La mesura del desordre’ de Thomas Hauert & La Bolsa (un col·lectiu de coreògrafs i intèrprets catalans), que s’estrenarà el 14 de juliol al Festival GREC. + info

Després de la mostra, a les 17:30h, farem una visita guiada pel GRANER, centre de creació de Dansa. Aquest centre de creació i aprofundiment del llenguatge del cos i del moviment forma part del programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, compta amb una gestió del Mercat de les Flors, i una comissió de seguiment formada per l’APdC i l’ACPDC. Acull residències de creadors de dansa, desenvolupa projectes de cooperació artística amb altres agents culturals i promou la integració de l’espai al barri, entre d’altres objectius.

Compta amb 1.000 m2 amb quatre sales d’assaig, creació i posada en escena, distribuïdes en una sala plató de 240m2, dues sales d’assaig de 100m2 i una sala de recerca individual de 42m2. A més a més, completen l’espai diferents sales de trobada, una cuina i habitatges artístics.

Com arribar al Graner?
C/Jane Addams 14-16. Barcelona
Veure Mapa
Des de Pl.Espanya -Ferrocarrils Ildefons Cerdà
Des de Pl.Catalunya Bus L94, L95, H16

Pots venir sol/a a amb un/a acompanyant. Apunta’t fins diumenge 5 de juliol a les 23.59h.

M’apunto a l’activitat!