Actualitat

Vine a la presentació de l’Estudi de les condicions laborals del sector

23/11/2011

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) presentarà l’estudi Les Condicions laborals dels professionals de la dansa de Catalunya el proper dimecres 30 novembre a les 20.00h a La Caldera (c/ Torrent d’en Vidalet, 43. Barcelona. M L3 Fontana, L4 Joanic).

Iniciat al 2009 sota la direcció de la sociòloga Montserrat Martínez, aquest estudi es basa en 290 enquestes realitzades a professionals del sector. Temes com la formació professional, les característiques de la relació laboral (i la manca d’aquesta), els ingressos mensuals nets, les lesions, la jubilació, la reconversió laboral, la mobilitat professional, etc. Conclusions com l’alt nivell formatiu dels professionals, la freqüent inexistent relació laboral amb el projecte, l’elevada pluriocupació, la precària mitjana d’ingressos mensuals, la manca de prestació social i assegurances privades, són algunes de les dades més reveladores, i seran una eina bàsica per a treballar mesures per a la millora de la situació laboral del sector.

La presentació comptarà amb la presència de: Montserrat Martínez, sociòloga directora de l’Estudi; Xevi Dorca; secretari general de SindicArt, ballarí i coreògraf membre de l’APdC; Tracy Sirés, gerent de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya; i membres de la junta de l’APdC, entre d’altres.

T’esperem!

Confirma la teva assistència enviant un e-mail a: info@dansacat.org