Actualitat

Vine a ballar el Dia Internacional de la Dansa 2012. Aprèn la coreografia pas a pas

02/04/2012

Apunta’t a ballar el 29 d’abril! Ajuda’ns a mostrar-li a la resta de la  ciutadania que la dansa és un bon pla, que és molt diversa i molt rica -entre d’altres coses- per la seva quantitat d’estils, i que hi ha molta gent que la practica i la gaudeix. APRÈN la coreo del teu estil + la coreo final grupal, o només la coreo grupal, tu esculls. Serà una gran festa, no pots faltar!

Al primer vídeo podràs veure tota l’acció i escollir l’estil que vols ballar. Al segon vídeo podràs aprendre la coreografia del teu estil PAS a PAS i la corografia grupal!

Atenció: a la part de claqué hi ha una petita desincronització, es comença a ballar al temps 2 de la música i s’acaba al temps 8, però en realitat la coreografia comença al temps 1 i acaba al 7, al 8 es baixa a  terra.

http://vimeo.com/39528183 Ara aprèn la coreo PAS a PAS:

http://vimeo.com/39535508

Com serà l’acció?

Serà una acció multitudinària ballada i oberta a la participació de tothom, en la qual es trobin representats la gran majoria d’estils de dansa: clàssic, contemporani, jazz, hip-hop, claqué/percussió corporal, flamenc, bollywood, danses tradicionals catalanes, Breakdance, Lindy Hop, Dansa del ventre,…Es durà a terme diumenge 29 d’abril a la tarda, en un espai públic i emblemàtic del centre de Barcelona: la Plaça de la Catedral de Barcelona. Hi haurà dos passis: a les 17.30h i a les 18.00h (d’entre 10 i 15 min. de durada cada un). Després hi ha hurà una xocolatada per als participants.

Durarà entre 10 i 15 minuts i estarà dividida en 4 parts:

Entrada a la plaça; coreografies de diferents estils (cada estil té 4 compassos de 8 temps): cada grup balla la coreografia del seu estil mentre els demés segueixen unes pautes (♪ Black Violin “Brandenburg”); lectura del missatge; i coreografia grupal molt senzilla que fan tots els participants (♪ Gloria Gaynor “I will survive”).

Què has de fer per a participar?

És molt senzill! Pots participar a la coreografia del teu estil i a la final, o bé, només a la coreografia final, tu esculls. Pots participar individualment o amb un grup d’alumnes, companys, etc., com més siguem, més visibilitat donarem a la dansa! 

·Per a participar a la coreografia d’un dels estils + coreo final grupal:

-Podràs aprendre la coreografia per vídeo.

-Es necessari venir a l’ assaig general: 29 d’abril a les 15.30h.

-El dia de l’acció cal venir vestit de color BLANC o BEIGE.

-Envia un e-mail a projectes@dansacat.org, especificant l’estil que vols ballar, i et contactarem per donar-te més detalls.

·Si vols participar només en la coreografia final grupal:

-Podràs aprendre la coreografia per vídeo.

-Es necessari venir a l’ assaig general: 29 d’abril
a les 15.30h.

-El dia de l’acció cal venir vestit de color BLANC o BEIGE.

-Cal que ens enviïs un e-mail a projectes@dansacat.org i et contactarem per donar-te més detalls.Si tens algun dubte escriu-nos a projectes@dansacat.org. No ho dubtis, apunta’t, serà una gran festa!!!