Actualitat

Vas participar a la FID? Dóna la teva opinió!

31/05/2017

Entre el 18 i el 20 d’abril va tenir lloc la FID (Finestra d’Internacionalització de la dansa catalana), projecte en el qual participa l’APdC i que va néixer el 2012 com una plataforma de promoció de la internacionalització de la dansa catalana.

Si hi vas participar, ara és el moment de donar la teva opinió. L’organització valorarà el feedback rebut i prendrà nota de cara a millorar la propera edició. Per participar només cal omplir aquest formulari. El termini acaba el 7 de juny.

La FID s’articula com una trobada de professionals de les arts escèniques, presentada com una acció d’internacionalització dins del marc de política pública d’internacionalització de les arts escèniques catalanes. Un punt de trobada professional que té l’objectiu d’aprofundir en la promoció internacional del treball i l’univers artístic dels creadors participants.

En aquesta edició es van presentar 5 projectes en diferents espais de Barcelona, que després també es van poder veure al Sismògraf d’Olot. Per a cada un dels espectacles es va organitzar una trobada programador – artista, que forma part de l’acompanyament que treballa la FID.

El programa estava fornat pels espectacles següents:

OneTwoThreeOneTwo, d’ACME / Albert Quesada & Zoltán Vakulya.

Kopfkino, de Mariona Naudin, Marina Colomina, Laia Cabrera i Maria Garcia Vera.

Trobada & Cafè a l’Antic Teatre.

Time Takes The Time Time Takes, de GN I MC Guy Nader I Maria Campos.

+45, de Sebastian Garcia Ferro (Dimecres 19-04, 20:30h, Mercat de les Flors).

La Partida, de Vero Cendoya (Dijous 20-04, 12:30h, Poliesportiu de les 3 Xemeneies – Poble Sec).

Pots consultar el programa complet aquí.

La FID és un projecte col·laboratiu, estructurat d’acord a les necessitats i motivacions del sector de la dansa catalana, que hi ha participat activament. Un grup estable de més de 60 agents, entre els quals hi ha representants d’estructures de referència (Mercat de les Flors, Graner i La Caldera), Festivals (Sismògraf, Temporada Alta, Festival TNT, Festival Salmon), representants de dos associacions de professionals (Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya -ACPDC- i Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya –ApdC-), sales independents (La Poderosa, Antic Teatre, La Visiva, Sala Hiroshima), artistes independents, agents, productors i gestors culturals.