Actualitat

Valladolid va acollir la XXII edició dels Premis Max sota el lema “Festa de la Llibertat”

21/05/2019
Ahir al vespre es van lliurar els XXII Premis Max de les Arts Escèniques al Teatro Calderón de Valladolid, el qual es va convertir en l’escenari de la Festa de la Llibertat, lema escollit per aquesta edició.
En dansa, el premi al millor espectacle va ser per Grito pelao, una coproducció amb el Grec Festival de Barcelona de la Compañía Rocío Molina – Danza Molina, S.L. Aquest espectacle, a més, es va endur el Max a millor composició musical per a Sílvia Pérez Cruz. El premi a la millor coreografia va ser per a una proposta molt diferent: Sharon Fridman rebia la famosa poma dissenyada per Joan Brossa per Erritu, l’obra dels Kukai Dantza vista a Olot i Manresa. Daniel Doña va ser reconegut com a millor intèrpret masculí per Psique i Eva Yerbabuena, per Cuentos de azúcar, en la categoria femenina.
El jurat estava format per Teresa Nieto (Presidenta), Eloy Arenas, Mar Gómez i Paloma Pedrero, a més de Yolanda García Serrano, com a representant del Comité Organitzador (sense vot) i Andrea de Gregorio, Coordinadora del Departament d’Arts Escèniques de la Fundación SGAE, com a Secretaria sense vot. En aquesta hi han participat un total de 366 espectacles, del quals 119 van ser escollits candidats i 35 han sigut els finalistes.
Podeu consultar la llista completa de premiats aquí.