Actualitat

“Vaivé” i “La Piel Vacía” premiats al 32è Certàmen Coreogràfic de Madrid

03/12/2018

El cap de setmana passat es va celebrar el 32è Certamen Coreogràfic de Madrid, una plataforma anual per a noves obres de dansa contemporània i ballet contemporani, oberta a coreògrafs espanyols, visquin on visquin, i a coreògrafs internacionals que viuen i treballen a Espanya.

Sota el lema “Expanding Movement” el certamen impulsa els projectes coreogràfics, la creació de xarxes i col·laboracions entre artistes, la formació, programació i difusió. Els premis inclouen residències coreogràfiques i beques internacionals que el jurat pot combinar amb els premis en metàl·lic per dinamitzar la carrera dels coreògrafs segons el perfil de cadascú.

L’espectacle La Piel Vacía, de la companyia Siberia (Paloma Muñoz) aconseguia el premi Patronat Municipal de Arts Escèniques i de la imatge de Saragossa, entrant a la programació del Festival “Pies para que los quiero”, i també rebia una residència a la seu de Losdedae, a Alcalà de Henares, en el marc del LSD Movement.  

Per altra banda, Laia Santanach Miquel Barcelona Palau, com a companyia Companyia Asociación Vòrtex, guanyaven amb el duo Vaivé una residència a Tanzhaus, Zurich.
En aquest enllaç podeu consultar la resta de premiats.