Actualitat

Us presentem el vídeo del DID 19!

22/05/2019
El 29 d’abril vam omplir de moviment la Plaça dels Àngels de Barcelona per celebrar el Dia Internacional de la Dansa 2019!
L’acte es va celebrar a les 18h davant del MACBA amb diferents accions programades: la performance de Diego Sinniger al voltant de “la dansa que volem”; la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa, escrit per Cesc Gelabert; i l’exhibició de la coreografia col·lectiva que enguany havia creat Mar Gómez, pensada per a què tothom, sàpiga o no ballar, hi pogués participar.

Aquesta mateixa peça es va ballar de forma simultània, com a cloenda de la segona edició de Dansa. Quinzena Metropolitana, el 30 de març a Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans.
Des d’aquí volem agrair la feina feta per la comissió organitzadora del DID 19, cia. Mar Gómez, Diego Sinniger, i l’alumnat de l’IAE Oriol Martorell, el qual va venir a ballar amb nosaltres!