Actualitat

Us esperem al Circula! 2020: 29 i 30 d’octubre al SAT! Teatre

21/10/2020
Les associacions professionals organitzadores del Circula! Tren de creació i formació en dansa, han treballat molt per poder tirar endavant la 6a edició i continuar facilitant la mobilitat dels professionals de la dansa.
S’ha escollit a 7 coreògrafs o coreògrafes (amb o sense companyia) que mostraran la seva obra en una de les comunitats participants. Enguany el circuit fa parada al País Basc, Catalunya, Andalusia, Astúries, València, Madrid i Canàries entre octubre i desembre del 2020. Podeu consultar el programa complet aquí.
Programa doble a Barcelona
Pel què fa a Catalunya, L’APdC té previst un programa doble al Sat! Teatre el divendres 30 d’octubre a les 20h. Rebrà la visita de Canàries, amb l’espectacle Dulces Bestias, de la Cia. Nómada, i l’espectacle de la companyia catalana que ha sigut seleccionada per actuar a Andalusia, Bailes de histéricas, de Carmen Muñoz.
Dulces Bestias és una reflexió sobre l’herència ancestral que posseeix la humanitat, que vesteix amb atributs animals per transcendir la seva condició d’home i superar les adversitats de la naturalesa. Avui, però, vivim en una jungla de soroll i asfalt, amb altres dolces bèsties, enyorant la naturalesa a la qual pertanyem i de la qual cada dia ens sentim més aliens.
Bailes de histéricas, és fixa en com al XIX les ballarines de la Modern Dance, considerades trencadores de les estructures de dansa des de la seva expressió femenina més interna, van ser tractades de manera despectiva de fer balls d’histèriques. És un recorregut a través de les figures de Fanny Elssler, Carmen Mora, Manuela Vargas i La Chana que desemboca en la conversió del cos de la histèrica en el qual les fronteres difuminades.
Invitacions per a persones associades a l’APdC i amics/gues de la Dansa
L’APdC regala 50 invitacions dobles a persones associades o amigues de la dansa per veure els dos espectacles el 30 d’octubre al SAT Teatre. El repartiment es farà per estricte ordre d’inscripció a aquest formulari. Data límit per inscriure’s: 22 d’octubre.
Les persones no associades (o els socis/es, un cop exhaurides les 100 places) poden comprar entrades a la web del SAT!
Places exhaurides pel Taller de formació
A més, el dijous 29 d’octubre d’11 a 14h es durà a terme al mateix SAT! el taller “Humanidad-animalidad” amb Roberto Torres. Una sessió dirigida a ballarins/ines i a actors/actrius, així com a persones per les que el cos és una eina.
Aquest taller posa el focus en com el ballarí ha de lliurar-se als diferents moviments i deixar que aquests habitin el seu cos sense “censura”, per evitar que aquesta sigui un límit en la creació, obrint-se a un nou espai de descobriment.
L’aforament és molt limitat, i cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari (que ara funciona per inscriure’s a la llista d’espera, ja que les places estan exhaurides).
Gratuït per a socis i sòcies de l’APdC
Preu general: 10€.