Actualitat

Us animem a adherir-vos a la petició d’obrir els centres de dansa abans de setembre

29/04/2020
Des de l’APdC hem estat treballant amb altres associacions en tots els fronts oberts, per tal de reclamar ajudes i el camí per intentar sortir d’aquesta situació. En aquestes reclamacions al davant de totes les administracions no es distingeixen les diferents tipologies dels nostres usuaris: per tant, tenim en compte centres de formació de dansa, docents, intèrprets i coreògrafs i, per tots ells, continuarem lluitant perquè tots som sector.
Les interlocucions amb les diferents administracions són constants i no només de Cultura, també hi ha Educació, Treball i, ara, s’ha incorporat la que considerem més important, Sanitat, per tal que entenguin quines son les nostres singularitats, i ens tinguin presents en la redacció i adequació del pla de desconfinament.

Continuem treBALLANT per fer de la dansa un recurs de vida!

En aquest sentit, ens hem unit a Escola d’Arts Escèniques i coaching Martí Guarch, Associació de Professors de Dansa de les comarques de Tarragona, AEDA Associació d’Escoles autoritzades de Dansa de Catalunya, les quals busquen adhesions per demanar a la Generalitat i Govern d’Espanya l’obertura dels centres de dansa abans de setembre.
S’ha creat un formulari per adherir-se a la petició a través d’aquest enllaç. Data límit divendres 1 de maig.