Actualitat

Un acte recordarà Delfí Colomé

30/06/2008

La Sala Monpou de la seu del Grup SGAE a Catalunya  (Passeig de Colom, 6. Barcelona) acollirà el dijous 10 de juliol a les set de la tarda l’acte d’homenatge ‘Recordant Delfí Colomé’.

El compositor, pianista i director d’orquestra Delfí Colomé va morir a l’abril als 61 anys d’edat.
Havia estat President de l’Associació de Professionals de la Dansa del 2002 al 2004 i del 2004 al 2005 va ser vocal de la junta directiva.

Fins a la seva mort era ambaixador d’Espanya a Corea del Sud. Havia participat activament en el moviment de la Nova Cançó. Doctor en Estètica i Teoria de les Arts, impartia freqüentment conferències i cursos sobre música espanyola contemporània i dansa moderna, i era col·laborador freqüent de revistes especialitzades, entre d’altres.

L’acte d’homenatge és una trobada d’amics reunits per interpretar algunes de les seves obres. Els organitzadors, SGAE, Fundació Autor i Associació Catalana de Compositors –amb la col·laboració de Casa Àsia– creuen que és aquesta la millor manera de recordar-lo.

En la il·lustració musical hi intervindran Joan Miquel Hernández Sagrera i Mireia Forenlls amb ‘Scherzo over Beethoven’, Montse Bertral i Eduard Sáez interpretaran ‘De algo incierto’ amb text d’Anunciada Fernández de Córdova. Eulàlia i Ester Vela faran ‘Sardanana’ mentre que Ensemble Diapasón interpretarà ‘El jardín de las delicias’ sota la direcció de Domènec González de la Rubia.