Actualitat

Últims dies per presentar projectes a les beques SOS Cultura de la Fundació Carulla

02/11/2021

La Fundació Carulla busca creacions artístiques de qualitat adreçades a persones que estan vivint una situació de d’emergència emocional i de manca d’oportunitats que les fa especialment vulnerables. Les beques SOS Cultura volen ajudar creadors i creadores que involucrin activament el col·lectiu destinatari fent una recerca prèvia, mantenint una escolta activa vers els seus interessos i treballant plegats per crear la proposta artística on ells i elles siguin protagonistes.

Les creacions han de tenir una clara vocació transformadora i una intencionalitat de donar resposta a un repte social concret en el marc d’una situació d’emergència emocional. Tant com la creació artística, ens importa l’impacte que aquesta tindrà en les persones que la rebin; és per això que demanem que hi hagi un compromís d’exhibició per garantir que tots els projectes escollits puguin sensibilitzar el
públic.

Àmbits creatius

Amb aquestes beques volen donar suport a processos creatius que abastin totes les expressions o manifestacions escèniques enteses des d’un punt de vista ampli. Les creacions poden incloure, per tant, totes les arts escèniques i les de carrer.

Què ofereixen?

10 beques de 6.000 € cadascuna.

L’aportació econòmica s’haurà de destinar a la conceptualització, la producció i l’exhibició de la peça artística. Bonificació de 200€ per a la presència dels espectacles a la plataforma myStage, portal per a la gestió i difusió de les arts escèniques, finalista del Premi Lluís Carulla 2020.

La convocatòria finalitzarà el dia 12 de novembre de 2021, a les 12 hores.