Actualitat

Última setmana per inscriure’s als Premis Dansacat!

07/10/2009

Encara no t’has inscrit als teus Premis? Recorda que tens temps fins al proper dilluns dia 12 d’octubre a les 15 hores. Els Premis Dansacat tenen l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya. Per tal de contemplar les diferents realitats de la Dansa hi ha dues categories: “Reconeixement Professional” i “Dansa i Societat“.

Poden optar als premis totes aquelles persones o grups de persones de tots els àmbits de treball dins del marc de la Dansa (ballarins, corògrafs, gestors, il·luminadors, companyies,…), que hagin excel·lit en l’exercici de la professió de l’1 de setembre de 2008 al 31 d’agost de 2009 majoritàriament a Catalunya.

Els guardonats rebran una escultura de l’artista Andreu Bresca i una dotació de 1000€ (650€ en metàl·lic i un xec regal de 350€ per equipament de Dansa a qualsevol botiga Menkes).

Les candidatures només es podran presentar a través del formulari penjat a www.dansacat.org, a partir del 3 de setembre i fins al 12 d’octubre de 2009 a les 15 hores.

La forma d’elecció de les candidatures premiades serà la següent:

· Es podran presentar les candidatures a través de www.dansacat.org fins el 12 d’octubre .
· Una vegada acabat el termini per a la presentació de candidatures començarà la primera fase d’elecció a càrrec de la comissió de preselecció (set experts dels diferents àmbits de la dansa). La comissió escollirà tres finalistes per categoria.
· L’organització farà pública la llista dels tres finalistes de cada categoria a www.dansacat.org i s’obrirà un procés de votació pública a través de www.dansacat.org.

Les candidatures guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega dels premis que tindrà lloc l’11 de desembre de 2009 a la Nau Ivanow de Barcelona.

Trobaràs tota la informació a les bases dels premis.
Inscriure’s.
Amb la col·laboració de: Nau Ivanow, ICAT FM, Miscel·lània, Harlequin i Menkes.