Actualitat

Últim dia per presentar-se al Re-Mou-Te 2017!

06/06/2017

Fins al 7 de juny hi ha temps d’enviar les propostes per a la tercera edició del Re-Mou-Te, un projecte impulsat per l’APdC i la Fundació SGAE per apropar creadors de dansa de diferents generacions, i posar en valor el llegat coreogràfic de Catalunya.

En aquesta tercera edició, s’han escollit peces de tres companyies nascudes al 1985 o al 1986: Lanònima Imperial – Juan Carlos García (1986-2011), DART – Guillermina Coll (1986-1992), Trànsit Dansa – María Rovira  (1985-actualitat).

Els coreògrafs i coreògrafes interessats en participar en aquest projecte hauran de triar una d’aquestes peces per a fer el treball de revisió. L’enregistrament de les obres es pot veure al canal Vimeo de l’APdC.

Retribució econòmica

Les tasques de creació coreogràfica i les despeses derivades (necessitats tècniques específiques, transport, etc.) comptaran amb una remuneració de 2.200 euros (base imposable), mitjançant la presentació d’una factura a l’APdC.

El creador/a podrà treballar amb un màxim de 4 intèrprets de la seva elecció. Aquests ballarins seran contractats i remunerats directament per l’APdC. Cada ballarí rebrà 1.375 euros bruts.

Les bases es poden descarregar aquí.

La presentació de propostes es pot fer per correu electrònic a projectes@dansacat.org.